Ab-Soul – ILLuminate ft. Kendrick Lamar (Prod. by Skhye Hutch)

Gehitmusiken —  31 maj, 2012 — Lämna en kommentar

Black Hippy rapparen Ab-Soul är på uppsving. Kolla in hans video till ”Terrorist Threats”. Allt började i familjens skivaffärer där han sålde skivor med musik han inte riktigt kunde förstå att folk ville ha. Det var först när han hörde rappen som han öppnade ögonen för musiken. I ”ILLuminate” visar han sin självsäkerhet, en underdog med självförtroende. Han placerar in sig hos några av de bästa rapparna: Jay Z, Nas, som släpper nytt album i år, Biggie och nyligen hologramade  2Pac . Detta självklart av respekt.

”Yeah. I’m 25 now, man. I’m a grown man now. I done reached. And everything that I said was definitely out of respect. [Those are] pretty much the top artist[s] that I rank myself with, so I don’t take that lightly.” (via XXLmag)

Han släppte albumet Control System den 11 maj via Top Dawg Entertainment. /Aleksandar Buntic

Visa support, följ oss på Facebook!

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s