Bästa Nya Låt: Physical Therapy – Drone On (feat. Jamie Krasner)

Gehitmusiken —  20 juni, 2012 — Lämna en kommentar

Artist: Physical Therapy
Låt: Drone On (Feat. Jamie Krasner)
Etikett: Hippos In Tanks

Where Were U In ’92? Jag var fyra år och bodde på ett mentalsjukhus i Växjö omvandlat till ett hem för flyktingar; jag blev utelåst av några äldre grabbar med gitarrer, hemmagjorda plektrum och tjejer, så jag kastade en stor sten på glasingången. Kras. Ni förstår nog varför jag i efterhand har snöat in mig på punken, som är omkring tio år äldre än mig själv, och nu, genom Simon Reynolds fantastiska Generation Ecstasy, ravekulturen och den elektroniska dansmusiken. Det fanns helt enkelt i mig.

Idag läste jag om raveballaden Baby D ”Let Me Be Your Fantasy” och idag nämnde Ruth Saxelby nämnda låt i sin beskrivning av ”Drone On (feat. Jamie Krasner)” på pitchfork.com. Detta sammanträffande får inleda min kärlekshistoria med dagens ravemusik, ni kommer att få höra mycket mer skakiga junglebreakbeats, ädelstensbasgångar, virvlande dopplereffektsyntar och mentasmiska/extatiska synthugg, sirener och skrik, chipmunkdivior, dubstepdrops, och allt annat man kan bli helt väck till.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s