Def Sound: Lady of the Year Prod. by Sum Comfort Food

Gehitmusiken —  28 juni, 2012 — Lämna en kommentar

Fick ett litet anspråkslöst e-mejl idag, ett sånt där: ”en ny låt från X.” Ingen lång promotion text, ingen som försöker övertyga mig om hur jävla episkt det som skickats är. Klart man blir nyfiken. Visar sig att ett produktionsteam från Stockholm, Sum Comfort Food, har gjort beats till Los Angeles ∂eƒ soundVisar sig vara exakt den typ av beat som lyser genom min hjärnas djungel och väcker liv i de små glädjesubstanserna som slukats av växtligheten. Musiken fångar känslan man har efter man drömt om samma tjej varje natt i en månad, den där säkra kärleken som glider fram över gräset, över picknickfiltarna, som aldrig ramlar fastän den snubblar över varje stubbe, som vandrar steglöst till Etta James ”At Last”.

Kärlek är en dröm, det är ett tungt fall, det gör ont att slå i huvet i luften ovan sängen. Kärlek är en dröm, men så vaknar man bredvid musiken som alltid stannar om man kliver tre steg för långt, och ekot, det man bär med sig, är aldrig detsamma, man vaknar bredvid den där sången du aldrig trodde du skulle höra, den där tralalalalalala som är en jävla idiot och som är det bästa som finns. Man vaknar och frågar sig: Hur kan du finnas?! Bra jobbat L.A., platsen där man förevigt lutar sig tillbaka mot luft och solsken. Bra jobbat Stockholm, där det är kallt nog att man behöver uppfinna tropisk värme i en simpel beat för att överleva. Bra jobbat, ni har gjort mig sentimental.

Streamar gårdagens skratt där du svävar på mitt huvuds ljudmoln.

Bojan Byron

Ladda ned hela EPn. Fan det görs för mycket bra musik, VISA SUPPORT, följ oss på FACEBOOK.

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s