Kopfklang: ”Tanzen”

Gehitmusiken —  30 juli, 2012 — Lämna en kommentar

Artist: Kopfklang
Låt: Tanzen
Etikett: Fjellsmug Rekords

Du vandrar ensam genom skogarna medan en lavin av stjärnor faller över den kvickt roterande natthimmelen, du är naken som träden men värmen ligger tjock som sockervadd innuti dig. I hörlurarna har du techno för en plats någonstans mellan drömmen, uggleögonen och det efterlängtade ravet — du är ständigt på väg mot den dunkla ängen där alla dansar in i oändligheten, men du är vilse, och du vill samtidigt bort, så långt därifrån du kan, till en stilla plats där du kan sova, eller bara ligga sömnlös och lyssna på de vackra ljuden. De som nån gång dansat hela natten vet plågan vid upplevelsens maximum, när du både sover och är vaken samtidigt, fullständigt alert och helt trött på en och samma gång. Det är en eufori och ett glädjerus fullt av lidande. Dansa tills du slocknar fullständigt vid liv.

Kopfklang är en ung producent från Berlin-Neuköln. Han har precis släppt sin första EP Tanzen & Schlafen på den lilla electroetiketten Fjellsmug Rekords. Den strävar efter att vara ett giftemål mellan en tillslumring och ett uppvaknande, en kyss mellan dina öppna ögon och dina ögonlock. Det vill säga: nån slags fett jävla shamanknark. Ni kan nu också köpa EPn i en limited edition kassett. Lyssna på ”Tanzen” nedan och dröm er bort eller vafan, ut och dansa med harjävlarna.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s