Morgan Zarate feat Steavie Neale: ”Broken Heart Collector”

Gehitmusiken —  4 augusti, 2012 — Lämna en kommentar

Året är 2034 och på nätterna samlar vi krossade hjärtan. Kärlek är sällsynt nu för tiden, ett hjärta i fördärvat skick går dyrt. De vill ju ändå dö, de stackars satar, vi följer bara deras önskan, lämnar deras kärleksorgan vid dörren av den älskade. Här får du, det var ändå ditt. Det vill säga om vi inte har ett högre bud, viktiga hjärtan ligger som blodiga nävar i en kristallklar substans på Museum of Human Experience. ”Här är James Bonds hjärta, även han förlorade i kärlek.” Folk betalar för den kunskapen, att själva se att även de stora lider. De kallar oss Broken Heart Collectors, vi är specialister på att eliminera sorg.

Hyperdub är en av mina favoritetiketter inom elektronisk musik, det var där dubstep växte, det är hem åt Burial och Zomby, mina favoritproducenter, och de har släppt musik i världsklass från början till slut. Lyssna gärna på en av deras viktigaste samlingsplattor, 5 years of hyperdub. Där kan ni höra Burials ”Fostercare”, Jokers ”Digidesign”, Zombys ”Kaliko”, Darkstars Aidy’s Girl’s a Computer”. Dessa spår är något av det bästa jag vet, de kommer alltid vara stjärnor i mina playlistor.

”Broken Heart Collector” är smutsig R’n’B-dubstep efter Jokers experiment inom popdubstepen. Morgan Zarate har, som vanligt, skaffat sig en soulvokalissa. Steavie Neale sjunger vokalerna på denna dystopiska popsingel. Förra året blev han signerad av Hyperdub och de släppte hans ep Hookid. Han håller just nu på att producera ett soloalbum där denna kaustiska singel kommer förekomma. Det bara förhöjer kvalitén att han ser ut som en Vin Dieseltyp. Lyssna:

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s