Bästa Nya Låt: Natten – Framtiden

Gehitmusiken —  17 augusti, 2012 — Lämna en kommentar

”Framtiden” är det fetaste som kommit från Sverige vad gäller klubbmusik på länge. Och med ett bandnamn som Natten, hur kan det nånsin gå fel? Four on the floor-diskon strosar elegant fram, ett funkbasriff i taget, genom dimmor av New Age-syntpads. Någonstans i nattmörkret, som från en nedsläckt bar, hörs en vemodig trumpet, en oemotståndlig hook, återkommande som tårarna i ett ensamt blödande hjärta drivet av obesvarad kärlek och otillräckligt med hat. Det är denna trumpeten (en riktig trumpet, ingen digital vst) som gör att låten förtjänar kategorin bästa nya låt.

Hela Evela EPn är värd att ta med ut på så kallade nattvandringar, särskilt om du lider av sångmösyndromet eller liknande romantiskers låtsassjukdomar. Eller så kan du sätta in den i mitten av ett brölande DJ-set som en liten andhämtning mellan två dunkadunkalåtar. Det måste ju vara sexigt på klubbar också, inte bara enormt och yolo och allt vad det heter.

Bojan Buntic

Titta gärna på den fina videon till låten också.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s