Frank Ocean: ”Thinking About You (Ryan Hemsworth Remix)”

Gehitmusiken —  19 augusti, 2012 — 1 kommentar

Vi det här laget har jag redan lyssnat sönder på en av årets finaste kärlekslåtar, började lyssna på den i början på Emmabodafestivalen och slutade vid slutet på Way Out West, så nu är det perfekta ögonblicket för en remix, för att liva upp den, så jag kan ta med den på en till runda denna hösten. Vi såg alla fram emot att se Frank Ocean framföra ”Thinking About You” och ”Bad Religion”, den sista delen i en trilogi av fantastiska kärlekslåtar från 2012 (The XX ”Angels” kommer dock etta). Tyvärr fick vi inte våra tårar, men det är lugnt, jag grät glädjetårar på Bon Iver.

Ryan Hemsworth är en 22-årig kanadensare och han blev idag utvald av Fact Magazine som en ny talang, en producent vi ska hålla ögonen på. Det är lätt att hålla med om när man lyssnar på den här smakfulla remixen. Få producenter är tillräckligt duktiga för att skapa något nytt utan att helt förvränga ursprungslåten, här hör vi fortfarande originalet, fast färgrannare och med mer hiphopdunk.

Annonser

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Fuck Mixing, Let’s Dance #1 « Ge Hit Musiken - september 2, 2012

    […] min personliga favorit Clams Casino, står den nyupptäckta producenten Ryan Hemsworth. Vi skrev om hans fantastiska remix av Frank Oceans årslistekandidat “Thinking About You”. Hans nya EP Last Words kom ut […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s