Rowan Martin: ”Just A Little Taste”

Gehitmusiken —  22 augusti, 2012 — Lämna en kommentar

Nu när Den Sista Sommaren (det är ju ändå 2012) sjunger sin svanesång känns det rätt dystert att stirra ner i djupet av sommardrömmar från 80-talet. Jag menar, jag vill också plaska runt i bikini och stegra med motocross genom amerikanska förorter. Livet är som chillast när du spelar volleyboll inuti en gammal rostig tv och när soundtracket är ett funkbasriff du hört 700 gånger förr, när gitarrsolot dryper av smör och doftar lite Prince, när en snubbe sjunger om att han är en månskensmasochist, vad det nu är (kontakta mig på gehitmusiken@gmail.com om du vet vad det är).

”Just A Little Taste” är en retrolicious chillwave-låt som glider omkring på amerikanska nattradiovågor. Medan andra förvandlar det förflutna till framtiden (Ariel Pink, John Maus, Animal Collective) gör vissa artister vackra pastischer, simulationer av gångna generationer. Rowan Martin, den Stockholmsbaserade etiketten Emotions senaste släpp, hör till de senare. Titta på den hypernostalgiska videon här:

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s