Video: Nordpolen – När mitt blod pumpar i dej

Gehitmusiken —  28 augusti, 2012 — Lämna en kommentar

En av årets fetaste låtar, Nordpolens ”När Mitt Blod Pumpar I Dej” har blivit med video. Mina damer, ni vet hur sånt går till. I’m dirt, and I don’t care — när mitt blod pumpar i dig. När allt kommer omkring är jag oslagbar, jag är Strindbergs efterträdare och vackrare än John Travolta i sin ungdom, du förlorar, jag vinner. Adjö!

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s