Furore (In Stereo!): ”That Yellow”

Gehitmusiken —  11 september, 2012 — Lämna en kommentar

Brendon Barker är en garderobsmusiker från Columbus, Ohio och han kontaktade mig idag och frågade om det fanns något intresse att skriva några ord om en EP som han lagt ned sitt hjärta och själ i. Självklart finns det det, det är vad den här bloggen handlar om. Jag gillar hur han omvandlar den sad bastard-genre som följt i fotspåret av Death Cab For Cutie men tyvärr kommersialiserats och idag massproduceras i sämre skick. Furore (In Stereo!) gör om det till hemmasnickrad pop som i sina bästa stunder påminner om den estetik som The Wrens vältrar sig i. Lyssna på ”That Yellow”, utvald som det bästa spåret på Blue Green EPn av Brendon själv.

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s