Mix: Interpunkteringsfel (Ett blandband av Erik De Vahl)

Gehitmusiken —  23 september, 2012 — 1 kommentar

Zeon Light Kassett – Sveriges bästa kassettetikett – ska lägga ner. Joakim Granlund kanske startar en vinyletikett eller, vem vet, börjar publicera böcker. Men innan kassetterna tar slut kommer det en mängd fantastiska släpp. Mycket solljus denna höst: Leif Holmstrand, Markus Hulthen, Chicagojazzen, Fastlandet, Pär Thörn, Arc Light, Tsukimono, Folkmun, Adios och vår favoritgöteborgare Erik De Vahl.

Och nu för att trösta er och lindra väntan på den underbara musiken ska ni få lyssna på ett av årets mest förtrollande blandband, interpunkterinsfel, ihopsatt av Erik De Vahl som en glimt in i musikvärlden i hans kommande kassett. Den fick min bussresa att försvinna i ett drömskt dis. Jag såg färger jag glömt bort. Jag blev förälskad i Konvaljens ”Brev”. När jag hörde den stannade bussen och jag såg några flickor dansa mitt i stan. Någonstans i höstens djup finns det en vår.

Bojan Buntic

Annonser

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Bästa Nya Låt: Erik De Vahl – “He Won’t Fail Me” « Ge Hit Musiken - oktober 1, 2012

    […] författare och musiker, mänsklighet och värme, och framför allt, ärlighet. Hans fantastiska blandband var som en glimt in i hans värld. Det var en riktig människa som valt ut låtar ur hans eget liv […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s