Stream: Death Grips – NO LOVE DEEP WEB

Gehitmusiken —  1 oktober, 2012 — Lämna en kommentar

Jag skulle se Death Grips på Way Out West. Jag har för mig det var min förtjänst att de blev bokade till och med. Men. De signerade med ett av världens största skivbolag Epic/Columbia Records och avbröt turnén. Det blev, till slut, varken Death Grips eller Frank Ocean. Nej, NO LOVE DEEP WEB skulle bli till först. Nu existerar det, i färdigt skick, fritt att ladda ned här (varning erekt penis). Skivbolaget ville skjuta upp släppdatumet till nästa år men trion ifrån kalifornien höll inte med: ”The label will be hearing the record for the first time with you” skrev de igår på sin twitter och jag fattade ingenting. NU fattar jag.

De la nyss upp denna bild på vokalisten Stefan ”MC Ride” Burnett på sin facebook:

Detta är antingen det mest hardcore och provocerande jag upplevt inom skivbranschen, ett totalt fuck you åt skivindustrin, eller ett publicitetstrick. Hur som helst. Albumet är så jävla fett. Tveklöst ett av årets bästa. Lyssna nedan:

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s