Bästa Nya Låt: The Naima Train – ”Goodbye 5 Times”

Gehitmusiken —  2 oktober, 2012 — 1 kommentar

Vi kunde vara mer stolta över att känna Maria. Hon är en av världens schysstaste människor och också en av Göteborgs bästa musiker. Det passar utmärkt att hennes jävligt efterlängtade (folk har väntat på det här i år!) debutsingel släpps på Göteborgs schysstaste och bästa popetikett, Luxury.

Den ena hälften av The Naima Trains debutsingel, ”Goodbye 5 Times”, går på repeat här på Ge Hit Musiken. Och visst är det också fint att vår fantastiska fotograf och bildredaktör – Emma Karlsmark Elfstrand, tjejen som ligger bakom designen på sidan – har gjort omslaget. Så mycket stolthet på en och samma gång. Lyssna på ett smakprov från den högst beroendeframkallande singeln. Jag har just nu ett fruktansvärt godissug, värre än på år, och jag har inget hemma, men märkligt nog stillar det suget att lyssna på låten – det är som att proppa i sig geléhallon och chocklad. Jag hoppas att pitchfork.com plockar upp den här på deras spellista också.

Singeln släpps den 5 november och det kommer så klart en releasefest. Säkert på Jazzhuset. Vi syns där!

Bojan Buntic

Annonser

Ett svar till Bästa Nya Låt: The Naima Train – ”Goodbye 5 Times”

  1. 

    Den släpps 5 november, inte oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s