Video: Erik De Vahl – Skogsbrand

Gehitmusiken —  14 oktober, 2012 — Lämna en kommentar

På sin senaste kassett 121012 gör Erik De Vahl en svensk tolkning av David Sylvians ”A Fire In The Forest”. Det är en vacker tolkning som lyckas behålla mystiken av originalet, känslan av en sång från ingenstans, från ett olevt liv, en sång från ett slumrande medvetande – men vi vet inte vems. I min halvdvala klockan fem på morgonen försvann jag bort mellan dröm och verklighet och kände att jag flöt in i ett annat liv, jag var en annan person, jag gick själv på snötäckta gator och hade andra bekymmer än mina egna, ett livsbagage jag inte hade tillgång till men som inte vägde något. Till slut somnade jag. Men ”Skogsbrand” fångar känslan av ögonblicket innan man totalt försvinner, innan världen, både den yttre där mitt liv spelas ut och den inre, löses upp i intet. Den drömska videon är skapad av Michelangelo Miskulin.

Beställ kassetten eller köp musiken digitalt, släppt på Zeon Light Kassett, på Erik De Vahls bandcamp.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s