Dinosaurs Are Still Alive: ”Coffee”

Gehitmusiken —  17 oktober, 2012 — Lämna en kommentarDinosaurs Are Still Alive
 (det har säkert nått med NOFX ”Dinosaurs Will Die” att göra) är ett band ifrån Stockholm som hänförs av det amerikanska 90-talets DIY-estetik. Det var en tid då band som Sebadoch, Pavement, Guided By Voices och Sonic Youth behandlade rockmusiken som ett wtfbryrjagmig. Stämsång, noise, hostande över sköna vinglande riff. 90-talet börjar alltså vända tillbaka på alla möjliga sätt. Det var en tid då man sjöng om vardagliga saker som att dricka kaffe, röka cigarretter och titta på urusla tv-serier. Att fördriva tiden i en värld man gett upp om ändå. Då kan man gilla allting. Ja, alltså en vidareutveckling av gammal hederlig punk. Varje låt på deras EP/Demo I Like Everything är jävligt kul men ja, jag har valt ut just denna om kaffe. Ta en kopp själv vetja.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s