Karl X Johan: ”Get It All”

Gehitmusiken —  22 oktober, 2012 — 1 kommentar

Duon Karl X Johan känner ni nog bäst till från grammisvinsten till ”Flames” — för bästa musikvideo. Eller ni kanske är mer insatta och har hört den mörka ”medeltidsinfluerade” popballaden ”Fantasies”. Eller kanske ni till och med vet att duon består av den sampladeliska hiphop-producenten Kalle J och vokalisten Johan Tuvesson (från Nicolas Makelberge). ”Get It All” är deras mest renodlade försök till rnb-pop – fast man har svept in sig i den svenska drömpopens (Postiljonen, World Tour, Skimret) syntdimmor och dis. En mini-EP (med tre låtar) betitlad Do You Remember / Get It All kommer ut den 30 oktober på den fina svenska etiketten Emotion.

Bojan Buntic

 

Annonser

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Karl X Johan: “Do You Remember?” « Ge Hit Musiken - oktober 30, 2012

    […] — från stockholmsduon Karl X Johans nya EP. Vi skrev om den andra hälften av EPn “Get It All” förra veckan. Hela EPn har för övrigt kommit ut idag, via den svenska etiketten Emotion, och kan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s