Solange: Losing You (Cyril Hahn Remix)

Gehitmusiken —  26 oktober, 2012 — 1 kommentar

Beyoncés lillasyster Solange har gjort årets finaste poplåt. Ryan Hemsworth skrev på sin twitter att han ska tatuera in ”Solange – Losing You.mp3” på sin panna. Jag tänkte göra något liknande, fast på rumpan.

Och Cyril Hahn, som snabbt blivit en gigant genom att likt Shlohmo göra eleganta remixar av 00-talets rnbpop. Hans remix av Destiny’s Childs ”Say My Name” delades av XX till miljoner fans. Genren är kärleksdans, och den sorgliga sorten, det vill säga den sista dansen. Nu ger han sig på syrrans låt istället, och når nästan samma storhet. Han tar fram det vemodiga inneboende i Solanges studsiga, charmanta original och fokuserar på de sorgsammaste delarna i sången.

Bojan Buntic

Annonser

Ett svar till Solange: Losing You (Cyril Hahn Remix)

  1. 

    Losing = förlora, mista
    Loosing = lösa, lossna, slappna av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s