Video: Vånna Inget – Våra Drömmars Död

Gehitmusiken —  26 oktober, 2012 — Lämna en kommentar

Hur gör man en video till en ångestladdad, skräning punkhit som heter ”Våra Drömmars Död” och som har en text som går ”Och nu när jorden ska gå under igen, får hela världen sin hämnd” och ”vi ses inte i helvetet, vi ses inte i himmelen”? Karolina Engdahl är arg — på världen, på oss, på den bittra sanningen. Problemen växer, men vi ska ha mer och mer, fastän hjärnan lägger av. Vi närmar oss våra (utopiska) drömmars död. Det är helt OK att skrika ut.

Nå, hur gör man en video till det här? Våra vänner Youth Pictures har svaret. Ett alternativ hade varit att filma Vånna Inget när de gör kaos med ett hotellrum. Det blev något bättre. En poänglös, vresig vandring genom en butter Göteborgskväll med luvan och skinnjacksryggen vänd mot kameran (det enda som fattas är ett inristat HAT mot det svarta, men det får texten stå för) och en nerdykning i det kalla vattnet.

Bojan Buntic

<p><a href=”http://vimeo.com/50973566″>VÅNNA INGET – VÅRA DRÖMMARS DÖD</a> from <a href=”http://vimeo.com/youthpictures”>YOUTH PICTURES</a> on <a href=”http://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s