Bästa Nya Låt: Sambassadeur – ”Hours Away”

Gehitmusiken —  2 november, 2012 — Lämna en kommentar

Oj, oj, Sambassadeur har flyt, de är inne i ett stim. Här har vi ännu en singel släppt på Labrador Records soundcloud (lyssna gärna på ”Memories” också!). Och den är helt jävla fantastisk. En riktig shoegazepärla, och möjligtvis årets bästa indiepop från Sverige: ljudbilden är himmelsk, en riktigt dånande atmosfär, man känner sig som omblåst av vindar, omtumlad av en plötslig livsglädje, arrangemanget rycker i en och Anna Persson sjunger från mitten av detta extatiska kaos. Men den kraftfullaste hooken är ändå ett märkligt oljud som återkommer och låter som valsång ifrån djupet av ljudbilden. Jag blir så glad varje gång jag hör den där valen. De enda som gör detta lika bra just nu är The Pains Of Being Pure At Heart och Göteborgs Westkust.

Memories / Hours Away kommer ut som 7”a i en limiterad utgåva på 500 exemplar på Labrador Records den 20 november.

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s