Center Of The Universe: ”Bulgarian Skip (Ixvo-Exvo Remix)”

Gehitmusiken —  5 november, 2012 — Lämna en kommentar

Jag trodde aldrig jag skulle skriva om elektronisk musik med inspiration från den balkanska folkmusiken. Nere i Bosnien, där jag kommer ifrån, finns det nämligen många som försöker modernisera landets musik, och resultatet är rent ut sagt för jävligt. Lane mojeEeEeEeE!!! DUNK DUNK DUNK. Ingen bra idé.

Center Of The Universe gör skwee med influenser ifrån världsmusiken. De släppte ett av genrens intressantaste album i år Astral Harrasment, och nu har det även kommit ut ett remixalbum på det (ladda ned gratis här). Denna remix är av Ixvo-Exvo, en skweemaker/technoproducent från London. Balkansk folk + undervattensbana i Super Mario.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s