Frida Sundemo: ”Indigo”

Gehitmusiken —  6 november, 2012 — 2 kommentarer

Frida Sundemo, ursprungligen från Göteborg och nu stockholmare, är ännu ett bidrag ifrån Sverige till den nya generationen av popdivor. Robyn satte oss på den internationella popkartan igen med sin 2010s mörka robotelectrobest Body Talk. Duon Icona Pop har hittat egna vägar och fått oss att törsta. Vi vill ha mer, mer, mer. Många försöker och misslyckas, något jävligt – jag får en hel del halvhjärtade försök skickade till vår e-mail varje vecka. ”Indigo” däremot låter bra och visar en artist som är på väg åt rätt håll. Frida, som man ofta sett bakom en ackustisk gitarr, som varit med i Tom Jerry Bomans Tram Sessions, har en fin röst som visar sig fungera utmärkt till elektronisk dansmusik. Vi får se vart detta leder, man kan inte säga särskilt mycket från denna släta radiopop, men möjligheten finns till någonting ännu intressantare. Man kan hoppas!

Bojan Buntic

Visa SUPPORT, följ Ge Hit Musiken på

facebook
twitter
hypem

 

Annonser

2 svar till Frida Sundemo: ”Indigo”

  1. 

    Jaaaa!!! Bäst!

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Frida Sundemo: ”Indigo (Adrian Lux & Naiv Remix)” « Ge Hit Musiken - december 8, 2012

    […] Adrian Lux teamar ihop med Naiv och anpassar Frida Sundemos nyligen släppte electropopsingel ”Indigo” till dansgolvet genom en EDM-remix. Stilrent, simpelt, sockersött, effekterna minimala och trixen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s