Bästa Nya Låt: HVOB – ”Dogs”

Gehitmusiken —  7 november, 2012 — 1 kommentar

HVOB (Her Voice Over Boys) är en duo ifrån Wien som gör kontemplativ, melankolisk deep house. Anna Müller står för de vemodiga vokalerna, den feminina auran, och Paul Wallner producerar finalprodukten. En ledande figur inom dansmusikscenen i Europa, Oliver Koletzki, fick ett eureka-moment när han först hörde dem, ”ett ögonblick som bara händer en gång under den blåa månen” och signerade dem på sin etikett Stil Vor Talent (”Stil före talang”). Och duon har nu släppt sin debutEP Dogs, med två originallåtar och feta remixar av de ledande figurerna på Koletzkis skivbolag.

Vi fastnade för den här vackra house-balladen direkt. Redan vid de första inledande pianoackorden. Så kommer Annas letargiska, uppgivna vokaler, en subtil stämsång och bam, beaten, en organisk enhet som driver fram som dimmor över en äng. Hösten har bjudit på två fina elektroniska kärlekssånger, Frank Wiedemann & Ry Cuming ”Howling” (lyssna på den fantastiska Ame-remixen) och nu ”Dogs”. Nu kan man möta hösten rätt beväpnad.

Lyssna på ”Dogs”, exklusivt på Ge Hit Musiken.

Bojan Buntic

Visa SUPPORT, följ Ge Hit Musiken på

facebook
twitter
hypem

Annonser

Ett svar till Bästa Nya Låt: HVOB – ”Dogs”

  1. 

    Lovely.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s