Bästa Nya Låt: Postiljonen – ”How Will I Know/All That We Had Is Lost”

Gehitmusiken —  7 november, 2012 — 1 kommentar

Äntligen mer musik från Sveriges senaste triumfkort inom popvärlden, Postiljonen. ”How will I know (if he really loves me?)” (en liten allusion till Whitney Houston *blink*) och ”all that we had is lost” i kontrapunkt med varandra och en saxofon, över en drömsk beat, syntmelodier i dunklet, eteriska röster som försvinner in och ut i varandra, ett sväva-i-molnen ögonblick, en riktig dröm.

Jag älskar det här. På repeat. Detta är en av de få svenska band jag verkligen tror på och varje gång levererar de. Varje gång! Titta på de där molnen! Solskenet! Nä, jag är bara så jävla glad nu. OCH TITTA PÅ VIDEON! Jag blir nästan tårögd. Nu kommer jag vara mätt på pop tills Archipelago släpper sin debutep.

Bojan Buntic

Visa SUPPORT, följ Ge Hit Musiken

facebook
twitter
hypem

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Bästa Nya Album: Postiljonen – Skyer « Ge Hit Musiken - maj 30, 2013

    […] Och så ”All That We Had Lost”, Postiljonens fantastiska hyllning till och omtolkning av Whitney Houstons ”How Will I Know”. Jag älskar musik man kan skala av i lager, hitta byggande små fragment i, musik som tar det gamla och placerar det rakt ner i dagens populärkultur. Det är sådant som ger en popdänga titeln Bästa Nya Låt. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s