Bästa Nya Låt: Lockah – ”Please Lockah, Don’t Hurt ‘Em”

Gehitmusiken —  8 november, 2012 — 1 kommentar

 

Direkt från Hudson Mohawkes, Rusties och S-Types MAXIMALISM-Neon-Skottland (lyssna på Rusties Essential Mix om du vill hänga med i strömmen av glitter) kommer den nya Aberdeen-producenten Lockah med musikens färger uppvridna till 200%. ”Please Lockah, Don’t Hurt ‘Em” är årets gladaste, mest extatiska rave-kampsång. Istället för samplade UK Hardcore-breakbeats får vi dock ett sylvasst hiphopbeat med studsande Phil Collins-snares, och blixtsnabba hi-hats. Och i mitten av låten kommer en helt fantastisk breakdown där mentasm-riffet får sig en sväng i TRAP-musikens dunkdunk. Men det är det där smöriga pianoriffet, en riktig ljusstråle, och de där livliga små rösterna som gör detta till en av årets finaste, mest upplyftande låtar. På repeat, baby. Detta gör mig lika glad som att se på Turtles när jag var 8 år. Lyssna på/ladda ned hela EPn på Lockahs bandcamp.

Bojan Buntic

Visa SUPPORT, följ Ge Hit Musiken på

facebook
twitter
hypem

Annonser

Trackbacks och Pingbacks:

  1. Bästa Nya Låt: Doorly feat. Soraya Vivian – ”Rush” « Ge Hit Musiken - december 8, 2012

    […] pianoriffen, min kärlek till dem återuppväcktes av en annan nu-rave-låt, Lockahs fantastiska ”Please Lockah, Don’t Hurt ‘Em” från en av förra månadens bästa eps, och Soraya Vivians Chicago House-divavokaler är […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s