Bago: ”Born Bad”

Gehitmusiken —  15 november, 2012 — Lämna en kommentar

”It’s the kind of track that Amy Winehouse would’ve written if she were getting high w/ The Weeknd.” En rätt bra beskrivning av den nya lo-fi rnb-divan Bago från LA (kul tumblr) och hennes debutalbum Sundays Best. Ett annat spår från albumet, ”I Forget You” nådde #1-platsen på Hypem.com och gick till och med förbi Kendrick Lamar den veckan. Hon är alltså på uppsving och på väg uppåt, i framtiden kommer det sannolikt ett samarbete med ASAP Rocky och produktion av proto-trap producenten Lex Luger. Det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig. Just nu är det en något smutsigare version av Lana Del Rey, lite mer The Weeknd-mörker och lite bättre vokaler.

Lyssna på den nya singeln ”Born Bad” nedan.

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s