Pestens Tid: ”När Du Vaknar”

Gehitmusiken —  15 november, 2012 — Lämna en kommentar

När medlemmar från Nobelkommittén och Bäddat för Trubbel bestämmer sig för att leka tillsammans och inte ens spela punk utan då kalla det för en ”poporkester” förstår till och med du och jag att det är stora grejer på gång. För ett par dagar sedan presenterade Pestens Tid två låtar från vad som kommer släppas som en debut-EP nästa år, och det är inte utan att mitt nyaste bästaste favorit-kraftuttryck ”TUSAN” kommer väl till pass flera gånger. Inte bara är ”När Du Vaknar” en fantastisk poplåt som redan under den gångna dagen fungerat lika bra att förfesthoppaisoffan till som att efterfestsuraöversittliv till, utan det är också ett gediget musikaliskt hantverk och jag ger er härmed peppdeppig göteborgspop som inte ens kommer från Göteborg, såväl som poppig malmöpunk som inte ens är punk, allt kryddat med Linn Landéns (Nobelkommittén) nervskärande sång om hur man är ute åtta nätter i rad och hur man inte vill lyssna på sin mamma, hur man vaknar i ett översvämmat rum och hur man ser varje litet leende som en trofé i sin jakt på bekräftelse. Jag ger er PESTENS TID!

Michael Porali

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s