The Mary Onettes: ”Evil Coast”

Gehitmusiken —  16 november, 2012 — Lämna en kommentar

Den svenska skivetiketten Labrador Records (”Sweden’s and the world’s finest purveyor of pop music”) är kända för sin kvalité. De håller den genom att ha några få triumfband: The Radio Dept., Acid House Kings och The Mary Onettes. Ni kan alltid vänta er bitterljuv pop i världsklass ifrån dem, gitarrslingor, reverb och intimitet. The Mary Onettes är nu igång med ett nytt album, Hit the Wavesoch det kommer ut den 13 mars. Men redan nu kan ni höra den första singeln, ”Evil Coast”. Är denna onda kust, där något gick förlorat, möjligtvis Göteborgs shoreline? Jag vet ej, men ni kan försöka höra genom glittret och vågorna av reverbdränkt, dånande gitarr.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s