Vintergatan: ”Sommarfågel”

Gehitmusiken —  18 november, 2012 — Lämna en kommentar

Martin Molin från Detektivbyrån har startat det nya Detektivbyrån, Vintergatan. Rätt intressant bild av den nya utvecklingen inom elektronisk dansmusik, den som går bortom laptopen och den digitala produktionen och tar sig an en gammalmodig rockbandsmentalitet. Instrumentella virtuoser, postrockklimax, komplicerat trumspel, live-varianter av THE DROP. Det låter ungefär som det ni kan vänta er av bilden ovan. Ett Enda Stort Instrumentellt Megarunk som är som, well, föreställ er att ett gäng musikgymnasienördar ger sig på powermetal fast med diverse syntar, manicker istället för elgitarrer. Tror Muse hade diggat.

Bojan Buntic 

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s