HAIM – Don’t Save Me (Cyril Hahn remix)

Gehitmusiken —  21 november, 2012 — Lämna en kommentar

Cyril Hahn har gjort sig känd för sina melankoliska remixar av poplåtar vi älskar eller hatar, och tagit fram kvalitéer i dem vi knappt anade fanns där. Tänk att Destiny’s Child ”Say My Name” kunde förvandlas till en av årets sorgligaste låtar. Tänk att Solanges ”Losing You” hade ett sånt mörker i sig. Denna gången tar den växande remixologen en annan väg — med nya syntar, ett nytt trumset, ett nytt sätt att leka med rösterna — men det är fortfarande en remix av en fullblodad poplåt, men istället för att gå neråt lyfter han den uppåt, och lyckas ändå väcka samma känslor. Lyssna nedan på hans remix av HAIMs ”Don’t Save Me” och njut. Få se om den kan rädda dig.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s