Skudge: ”Wonder Stories”

Gehitmusiken —  22 november, 2012 — Lämna en kommentar

Den Stockholmsbaserade technoduon Skudge, en av Sveriges stora i den internationella technovärlden, släppte idag sin nya EP Haste / Wonder Stories på sitt egna skivbolag Skudge Records.  ”Wonder Stories” är riktigt fet dubtechno, designat för dansgolvet. En obeveklig puls som desarmerar dina skyddsorgan. Jag kan föreställa mig ungefär hur det känns under discolampan, som att golvet blir transparent, ett mörkt hav stormar upp underifrån, hajar biter efter dig; ovanför: en kör av robotar som sväljer laser. SVINDEL. Men du dansar ändå, för att inte ramla igenom glaset. Köp på Rush Hour.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s