Bästa Nya Låt: Four Tet – Jupiter (Happa Remix)

Gehitmusiken —  25 november, 2012 — Lämna en kommentar

Happa är femton år och redan en producent i världsklass. Four Tet uppmärksammade honom, Mary Anne Hobbs var i extas. Nu har han släppt sin debutep Beat Of The Drum / Bring It Back Inte nog med att han är en grym producent, han är också en fet DJ, och står för en av årets bästa mixmagmixar. I den hörde vi hans remix av Four Tets ”Jupiter” för första gången, och nu släppte Four Tet den på sin soundcloud. Räkna med att detta inte är första gången vi uppmärksammar brittiske ungjäveln. Detta är en sån där låt som öppnar upp för en helt ny värld av soniska potential, men det märks bara i dess subtilitet.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s