Marissa Nadler & Angel Olsen: ”My Dreams Have Withered And Died”

Gehitmusiken —  25 november, 2012 — Lämna en kommentar

Folkduetter är något av det heligaste som finns. Det finns ju knappast något vackrare än när Matt Sweeney lägger stämmor och kontramelodier med gitarren till Bonnie ‘Prince’ Billys grusigt slitna änglaröst. Jag har suttit och förberett nästa DJ-set nu i några timmar, lyssnat på så mycket fet techno att min hjärna blivit en enda stor bultande basgång. Tack och lov för denna kontrast då, att få höra en hemmainspelad duet av  Richard och Linda Thompsons sång ”My Dreams Have Withered And Died”, fast med två nutida folksångerskor som överträffar alla First Aid Kit i världen. Marisa Nadler och Angel Olson har nu förevigat denna nära nog glömda sång.

Bojan Buntic

(Via: Weeklytapedeck)

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s