Duke Dumont – ”The Giver (Tiga Remix)”

Gehitmusiken —  26 november, 2012 — Lämna en kommentar

Turbo Recordings hade en bra aning om att Duke Dumonts ”The Giver” skulle bli årets klubbmonster, och For Club Play Only vol 2 har fått riktigt bra kritik från både musikrecensenter, DJs, producenter och dansgolvet. och den har blivit en klassiker i Ge Hit Musikens egna DJ-set. Min nya idol Tiga, producent, mästar-DJ och skivetikettsboss på Turbo, inleder en remix-EP med sin egen remix av årets Garanterade Dansgolvsfyllare.

Tiga verkar ha något emot droppen i Duke Dumonts version. Han antingen undviker den totalt, som i sin kritikerrosade MIX-cd Non Stop där han spelar verserna ”you’re that special someone who makes me wanna give it” men låter Clouds ”Cracks In Your Face, Do They Hurt?” komma in vid droppen istället, eller som i denna remixen, underminerar den totalt med en deephousebeat. Välkomna till Klubb Adoda den 30:e på Jazzhuset eller Klubb Care på Henriksberg samma dag för att se den devasterande effekten live.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s