Bunji Garlin: ”Differentology (Phat Deuce Remix)”

Gehitmusiken —  27 november, 2012 — 4 kommentarer

Den okände Stockholmsproducenten Phat Deuce har släppt ännu en helt fantastisk remix på sin soundcloud. Kan knappt fatta att sånt här görs i Sverige. Och vilken remix! Enorm. Variationsrik, alltifrån pianodub till electro till svintung footwork. Ständigt engagerande, detaljrik. Och den lär ju mörda på dansgolvet. Den där droppen alltså – bam, sån ***** kontrast. Jag har aldrig hört Bunji Garlins ”Differentology” men jag tvivlar på att den kommer i närheten av vad Phat Deuce gör med den. Remixen är nu nedladdad och lär dyka upp i vårt nästa DJ-gig om jag känner för att totalt släppa loss.

Bojan Buntic


Annonser

4 svar till Bunji Garlin: ”Differentology (Phat Deuce Remix)”

 1. 

  Stod på jobbet ikväll och fick höra den på P3 och den var fän-täs-tisk! Geeeeeeeeeeerym!

 2. 

  Den är VERKLIGEN inte på samma nivå som originalet! Behöver putsa upp mixen en hel del. Inte så genomarbetad. Det är dock väldigt kul att han gör en remix på denna låten. Hur kan man uttala sig om originalet utan att ha hört det? Trevlig sida i övrigt 🙂

  • 

   Haha, bra insikt! Jag var koffeinerad som in i helvete när jag skrev det där och hörde originalet först en timme efteråt. Lyssnar fortfarande på det på repeat. Förresten, tack så mycket! Blir glad att du diggar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s