Snakethread: ”Chapter 3”

Gehitmusiken —  3 december, 2012 — Lämna en kommentar

snake thread comedown

Jag vet inte vem / vilka Snakethread är . Idag skickade de ett meddelande till mig via soundcloud med denna youtubelänken, en atmosfärisk video till en låt från en EP som tycks komma ut nu i december 2012. Enligt soundcloud kommer de ifrån Ormtråd, men är det ens ett verkligt ställe? Googla åt mig.

Jag lyssnade sedan på mer av deras soundcloud-klipp och hittade en del intressant electronica (bland annat en Wolves ep, dränkt i postpunkångest) och en rätt najs Ratatat-remix. Men detta lilla smakprov från den nya Comedown EPn… det verkar vara något helt annat? Vi får se. Jag gillar den ödesdigra tonen. Kanske är detta är 2012-apokalyptiskt verk. Vi väntar med spänning!

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s