Fastlandet: ”Säg att jag har fel så lovar jag att gå”

Gehitmusiken —  6 december, 2012 — Lämna en kommentar

Fastlandet i närheten av livet

Min vän Michael Porali producerar musik under alias som Kattfyllan och FastlandetUnder det första namnet gör han mörka hiphopbeats (den senaste hade en skruvad tramporgel), under det andra fullblodad noise. Fastlandets nya kassett I Närheten Av Livet släpptes nyligen av fantastiska Zeon Light KassettPå låten ”säg att jag har fel så lovar jag att gå” har Michael lyckats göra något så märkligt som en kärleksballad i drone-form. Han har lyckats översätta kärlekens smärtor i en ljudvärld bestående av oljud, ljud mellan behag och skräck. Jag brukar använda drone och noise för att bota huvudvärk, men det visar sig också hjälpa i andra syften; att lisa ett hjärta.

Januarigatan 18
På en armlängds avstånd
Högsbohöjd
Säg att jag har fel så lovar jag att gå

50 kr inkl portot.
9$ (postage paid) paypal: maximal_arbetsinsats [@] hotmail.com

Bojan Buntic


Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s