Houston: ”14 februari”

Gehitmusiken —  6 december, 2012 — Lämna en kommentar

HOUSTON

Det produceras mycket så kallad drömpop här i Sverige. World Tour, Postiljonen, Sans, Ditt Inre, bara för att nämna några exempel. Detta demot av stockholmsbaserade Houston tar grundidén, de reverbdränkta vokalerna, den chilla beaten som kommer ut ur diset, och vrider upp drömnivån till 1000%, tills nästan allt löses upp i intet. I en plats där bara kärlek och längtan finns sjunger  Stella Faith rnb-vokaler över ett dåsigt, sömnigt hiphopbeat, i världen man existerar i precis innan man somnar. Och i slutet på låten kommer en vers av den nya hiphopstjärnan Simon Emanuel in. Jag tänkte på det igår, innan jag flöt iväg, hur vackert allting är i detta mellantillstånd, hur lugnt, hur evigt. Så får denna musik mig att känna, lugn, evig, precis på gränsen till upplösning. Lyssna på hela 3 andra låtar på sum comfort foods bandcamp.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s