Tips: El Perro Del Mar till Knarrholmen 2013

Gehitmusiken —  9 december, 2012 — Lämna en kommentar

Knarrholmen 2013 El Perro Del Mar

Vi var på många olika festivaler i år men i mitt hjärta är Knarrholmen fortfarande min vackraste festivalupplevelse. Vi hade en galen tid! Läs min långa och något urflippade krönika. Som ni förstår så är det på en ö i Göteborgs skärgård, och det är den enda festivalen som man kan kalla mysig utan att ta i.

Nu är det så att under december så öppnar festivalen luckor med artistbokningar. Än så länge har vi fått två Ge Hit Musiken-favoriter, först Lorentz & Sakarias, vars Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast hamnade på årslistan över de 30 bästa svenska albumen. Där hamnade också Pale Fire, El Perro Del Mars senaste. Och japp, bakom den andra luckan fanns El Perro Del Mar! Hennes musik passar lika bra på dansgolv som festivalscener. Det ska bli fett kul.

Vad kan jag säga? Ses på stenhällarna! Om ni undrar vem jag är så är jag galningen som sjunger Håkan Hellström.

Bojan Buntic

http://youtu.be/9Sej6c-CqsE

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s