Jessie Ware: ”Sweet Talk (Cyril Hahn)”

Gehitmusiken —  10 december, 2012 — Lämna en kommentar

Jessie Ware Devotion

En av våra favorit-remixare ger sig på den mest mousserande låten från Jessie Wares fantastiska Devotion. Originalet ”Sweet Talk” handlar om makten ens partner kan ha över en med lite plötsliga fina ord och ömhet. Hur man ständigt vänder tillbaka, trots att romansen håller på ta död på en, i ett inspirerat sexuellt ögonblick. Jag har själv gjort mig skyldig till båda sidorna av detta mynt. Cyril Hahn har tagit bort champagnen i orden och lagt till stråkar av melankoli; men det är inte samma slags vemod och sorg som vi har förknippat med hans tidigare, gråmulna, solnedgångskyliga remixer, det är en bedrövelse målad i ambivalenta neonfärger av EDM-syntar och discobas som knappt går hålla balansen i. Det är en väldigt elegant behandling, med ett subtilt klimax, där han tar bort själva marken låten står på, och det känns som att man faller. Precis som man faller för någons smicker, oändliga ord av förlåtelse, hela det där, kom hit nu försonas vi snacket. Gång på gång på gång.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s