Wham!: ”Last Christmas (Slugabed Remix)”

Gehitmusiken —  10 december, 2012 — Lämna en kommentar

last christmas slugabed

Varje dag får jag jullåtar skickade till mig på vår e-mail. Nästan varje gång facepalmar jag åt det absurda försöket att desperat nå ut. De flesta är urusla. Därför blev jag jävligt glad när jag fick vår älskade bitstepkungs remix, eller totala knull, av Wham!s klassiska jingel ”Last Christmas”. Det är en maximalt laddad och urlöjlig tolkning som fullständigt överblossar av glädje och lekfullhet. Den glittrar, glänser, sprakar i kanterna, brinner, rinner som fint champagne och överträffar nästan själaste maximalisthärskaren Rustie själv. Vilken fin tidig julklapp! SWAG SWAG SWAG SWAG. Fucking älskar dig Slugabed.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s