Bästa Nya Låt: Deptford Goth – ”UNION”

Gehitmusiken —  11 december, 2012 — Lämna en kommentar

depthford goth

Nu är jag dränkt i bittert solsken, den starka solen trycker sig igenom mulenheten och in genom gardinerna, och varje gång det försvinner känns det svårt, alla de små graderingarna i ljusets styrka, en del av mig som tänder till och slocknar, tänder till och slocknar, som eldflugor över en flod i natten. Allt som kommer till oss och förenar sig, allt som faller isär och tar med en bit av oss ner. Man står där och ser på sin bronsrustning medan färgerna bleknar och undrar hur Akillevs överhuvudtaget orkade.

Deptford Goth har gjort den perfekta musiken för en livsreflektion. ”UNION” är för stilla kontemplation i morgontimmen. Helst efter en sömnlös natt. Som nu. Jag går igenom årets musik och tänker på allting som hänt. Det är min ritual för att acceptera allt som fallit sönder. Och att låta såren läka.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s