Toro Y Moi: ”So Many Details (Remix ft Hodgy Beats)”

Gehitmusiken —  12 december, 2012 — Lämna en kommentar

toro y moi so many details cover

Allas våran älskade chillwave-guru Chazwick Bundick, mer känd som Toro Y Moi, släppte förra året något som troligtvis var ett av de topp 10 bästa sakerna 2011. Med elektronik som ekar 70-tal lyckas han ändå inte bli löjligt gammaldags – som typ Panic! at the Discos illa uttänkta Beatles-orgie under Pretty. Odd. – utan införlivar en hel del modernt i de dammiga syntharna.

När då denna lilla musikvideo från det nya albumet (som kommer i januari nästa år) dyker upp på nätet, blir man givetvis väldigt nyfiken. Vad som dock bör tilläggas är att jag inte tyckte låten var sådär sanslöst bra. Varför rekommenderar jag den då? Dels för att videon – med sitt landskap, färg, bil och brud – kompenserar en hel del och får åtminstone mig att bli enormt förväntansfull. Men också för att jag hört en remix på samma låt, av Toro Y Moi själv, som på riktigt gör mig enormt förväntansfull för Toro Y Mois nya album. Hodgy Beats gör en fin liten medverkan i remixen med. Så framför allt, se på videon och lyssna in remixen. Det nya albumet kommer bli något alldeles extra.

Vito Gogola

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s