Harkan: ”My Fantasy”

Gehitmusiken —  14 december, 2012 — Lämna en kommentar

Harkan My Fantasy

Jag vet ingenting om Harkan förutom att han är en producent ifrån Stockholm, har 9 gillamarkeringar på facebook, och gör house ”från djupet av skogarna”. Denna pianohousen kom troligtvis ut den andra augusti, men jag hörde den inte då. Eftersom 90-tals pianohouse börjar komma tillbaka nu tycker jag det är lämpligt att visa upp vad Sverige har för utbud. ”My Fantasy” är en simpel historia, en typisk piano vamp, en tung basgång, en vokalissa som sjunger lite över beatet, och en ett-finger-solo på pianot som break. Det är ingen ”Vision Of Love” men det är en härlig låt i alla fall.

Bojan Buntic


Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s