Vår: ”The Boy or The Boot”

Gehitmusiken —  14 december, 2012 — Lämna en kommentar

Sacred Bones Records

Elias Ronnenfelt (Iceage) och Loke Rahbek (Sexdrome) har ett märkligt projekt ihop. Det hette från början War men fick byta namn till Vår i våras. De har sagt att det handlar om deras vän som är en manlig strippa. Den förra videon var striptease. Det började med ett fängslande, lo-fi klubbmonster ”Brodermordet”. Det var därför jag fastnade för bandet, men sedan dess har vi bara fått gullig, mumlig minimal wave med fjompiga syntar och Elias släpande vokaler. ”The Boy or The Boot”  är i samma stil. Alla dessa låtar släpps på gigant-etiketten Sacred Bones, som måste ha fått upp öronen för dem av samma anledning som jag. I hopp om mer ”Brodermordet”.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s