Klubb Care & Ge Hit Musiken, domedagsfest 21 dec på Henriksberg

Gehitmusiken —  19 december, 2012 — Lämna en kommentar

klubbcaregehitmusiken2012

“A fire broke out backstage in a theatre. The clown came out to warn the public; they thought it was a joke and applauded. He repeated it; the acclaim was even greater. I think that’s just how the world will come to an end: to general applause from wits who believe it’s a joke.” 
― Søren Kierkegaard, Either/Or, Part I

Japp. Precis som (hipster)bloggen ACE i Stockholm blir Ge Hit Musiken en klubb. Denna gången tillsammans med våra fantastiska vänner Klubb Care (Adam Wallman). Vi gillar att ställa till med spektakel, särskilt på dansgolven, så detta är ett naturligt steg in i 2013 — den nya dimensionen. Det vill säga, om vi överlever den 21 dec 2012. Maya-kalendern har förutspått att världen går under just då, och vi vägrar så klart tro på något mer än Domedagen som är Årets Bakfylla.

Det blir två band: arenarockarna Selsius (jag har sett dem live förr, och det var fantastiskt) och ett band som nyligen fullbordat sin debut-EP, Johns Vatten. De har båda hamnat på Zeth Isakssons individuella lista över årets bästa låtar. Perfekt grandios musik för en undergångskväll helt enkelt.

Utöver detta så har vi bokat grymma DJs. Det vore tråkigt att fullkomligt förintas utan att dansa ihjäl sig. Naturlig funktion & Dj zibah, Zazu & Friends, Westkust, Jim Faust Knutsson. Och självklart står Ge Hit Musiken-redaktionen själva bakom DJ-båset, först vid warm-up vid 22:00 och sedan vid peaktime för att leverera årets tyngsta livemix. Jag kan garantera att du aldrig förr hört något liknande, jag har låst in mig i min snickarbod för att ge er det bästa jag har.

Flytta på dig

Ta en cigg med mig, Aleksandar Buntic och Zeth Isaksson mitt i natten på Henriksbergs takterrass, och skåla till kometerna som faller omkring oss.

Bojan Buntic

Lyssna på Johns Vatten och Selsius nedan!

Johns Vatten

Selsius


Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s