Bästa Nya Låt: Grouper – ”Vital”

Gehitmusiken —  20 december, 2012 — Lämna en kommentar

Liz Harris Vital

Jag kan ju börja med att säga att Groupers album Dragging a Dead Deer Up a Hill är ett av mina favoritalbum. Sen kan jag också säga att Liz Harris gav mig en av årets mest magiska upplevelser i Sjömanskyrkan tidigt i år. Ja, det var magiskt. På riktigt. Hon förtrollade oss med ett par kassettband, loopmaskiner och sin introverta änglanärvaro. Sen vill jag också säga att ”Vital” fick mig till tårar. Det behövde jag. Jag är väldigt känslig för eteriska röster och klassisk kyrkokontrapunkt. Hennes röst svävade in genom min hud, gick in i mitt blodomlopp, och skrev sitt namn i rimfrosten på insidan av mitt hjärta.

Hennes nästa album the man who died in his boat kommer ut via Kranky den 4:e februari. Jag hoppas innerligt att världen inte går under så jag får höra det.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s