Kastle: ”Baby, Keep It Real”

Gehitmusiken —  20 december, 2012 — Lämna en kommentar

baby keep it real kastle

Ett av Barrett Richards favoritcitat är från den franske filmskaparen Jean-Luc Godard: ”“it’s not where you take things from, it’s where you take them to.” Detta förklarar den lekfulla hiphop- och r’n’b-sidan av hans musik. Innan han skapade aliaset Kastle hade han sysslat med musik, bland annat som gitarrist, och djat i 14 år. Med denna erfarenhet, tillsammans med en utbildning i ljudteknik, och ett år av konceptualisering, ger han oss nydanande, bastung elektronisk dansmusik.

”Baby, Keep It Real” är slät house, det lyfter dansgolvet med ett elegant r’n’b sample, och en svintung funkbas. Två snygga breaks, resten danskaos. Sexigt, svängigt och fungerar även bortom discokulorna som en poplåt.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s