Snakethread: ”Chapter 3 (Khan Khurra Remix)”

Gehitmusiken —  20 december, 2012 — Lämna en kommentar

epressioneins

Svenska Snakethread är från ett ställe som heter Ormtråd (om det nu finns eller inte vet jag ej), och gör märklig, experimentell elektronisk musik; det rör sig mellan IDM, ambient, smutsig techno, avantgarde-electronica, postdubstep, noise och, ja, ibland gör de till och med känslosamma sånger. De har idag släppt sin ep Comedown på Soundcloud. Den är full av spårad musik, en rätt igenom intressant ljudupplevelse och ett bra soundtrack till undergången. Ni får en resa genom udda soniska landskap, en modern uppvisning av det gamla Warp-records mottot ”electronic listening music”, som inte så sällan också berör. Jag har valt ut en afrorytmisk remix på ”Chapter 3” av Khan Kurra. För jag älskar afrorytmer, jungle, och downpitchade röster.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s