Chlöe Howl: ”No Strings”

Gehitmusiken —  21 december, 2012 — Lämna en kommentar

Chloe-Howl

Chlöe Howl är en 17-årig brittisk knivröstad sångerska. Som om Adele sjöng genom ett hånleende. Hon följer i AlungaGeorge och Jessie Wares fotspår och gör sockerhög, bastung pop i dubstepens efterföljd. Pitchfork.com och The Guardian har redan skrivit om hennes första singel ”No Strings”. Produktionen är i världsklass. Producenten får hela låten att studsa som en basketboll på en ilsken basketrunda mot din värsta fiende. Chlöe är arg, hon har stött ihop med en vän, och efter en del alkohol och bitterhet och flörtande går de hem tillsammans, för att ha sex, men Chlöe är arg: ”Fuck your no strings”. Detta är den ultimata anti-KK låten. Till slut blir den ena eller den andra förälskad, och Chlöe är kär. Och arg.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s