Happy Hands Club: ”Can’t Win This (André Laos Remix)”

Gehitmusiken —  23 december, 2012 — Lämna en kommentar

happy hands club remix cd

Det är vintertid, Bojan flyr Göteborg, går under jorden i Småland, och kan bara skriva hjärtan på facebook, banden lutar sig tillbaka och låter remixerna komma. Ikons enorma remix på Westkusts ”Touch”, en av årets top 100 låtar, kom för någon dag sen. Via Luxury kom också Happy Hands Clubs nya remixcdParking Lot låtar, med förvandlingar gjorda av Simian Ghost, André Laos, Azure Blue, Holy Family och Palpitation. Eftersom jag redan skrivit om den bästa remixen på CDn, Azure Blues mästerspel med ”Garden of Eden”, så står valet i princip mellan Palpitations remix av Parking Lot och André Laos på ”Can’t Win This”. Det blev André Laos. Tribal House är en fantastisk grej och det passade utmärkt med afrikanska rytmer och ädelstensbas till uppgivelsen och melankolin i ”Can’t Win This”. 

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s